fredag 4 mars 2011

Varför starta ännu en blogg om musik?

Det här är det fösta inlägget som görs på bloggen, och det kan vara på sin plats att svara på frågan som står i titeln!

När det finns så grymt många bra bloggar om musik ute på nätet, varför skapa en till? Är det ens nödvändigt att ha en blogg om musik, nu när allting ändå finns högst tillgängligt ute på nätet? Folk kan hålla sig väldigt väl uppdaterade på egen hand nu för tiden. Varför inte skapa en modeblogg eller liknande istället?

Tja, för det första kan jag ingenting om mode. Så det måste jag låta stå för någon annan. Svaret blir inte mer högtravande än så; den musik jag hittar och ständigt söker efter för att bredda min repertoir vill nå ut till fler. Många gånger när jag hittat en ny tune jag diggar har jag terroriserat vänner, bombat facebook walls, chatter eller mail-inboxar med länkar och kommentarer. Och bra musik blir gärna sämre när man tvingas lyssna på den.

Därför tar jag nu ett steg tillbaka, och lägger valet i Era händer! Jag lägger upp musiken, Ni lyssnar på den. På så sätt möts vi halvvägs!
Så antingen gör Du ingenting. Eller så gör Du någonting, och följer den här bloggen. Musiken kommer (förhoppningsvis) göra skillnad i just Ditt liv!

Lot's of love

1 kommentar: